Ervaringen met Betuws Schoorsteenveegbedrijf - ReviewsOnze referenties zijn onze beste reclame! Het kan geen toeval zijn dat veel onze relaties van het eerste uur nog altijd regelmatig een beroep doen op onze diensten. Een kleine greep uit ons klantenbestand:

  • Woning corporatie KleurrijkWonen
  • Volkshuisvesting Arnhem
  • Univé rivierenland
  • Goed Wonen Zederik
  • De goede Woning Neerijnen
  • Staatsbosbeheer
  • LekkerLeven (bemiddeling voor ongeveer 2 miljoen huishoudens en een aantal verzekeraars)
  • Diverse aannemers- en installatiebedrijven en
  • Meer dan 20.000 particulieren.

Plaats een review

Laatste reviews

Vakkundig en netjes

Rated 5 out of 5
22/12/2022

Klantgericht en vakkundig bedrijf, oplossing gericht te werk gegaan waardoor wij er komende kerst lekker warmpjes bij kunnen zitten. Zeker een aanrader en de volgende inspecties staan al uit voor het komende jaar. Dikke 10

Ronald de Moet

Gewoon goed

Rated 5 out of 5
31/03/2022

Nette mensen die hier al sinds 2014 ieder jaar na afspraak de schoorsteen vegen.

Luuk

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
22/10/2021

Wij zijn al jaren klant bij het betuws Schoorsteenveegbedrijf en zijn zeer tevreden. Werken netjes, laten nooit rommel achter en ieder jaar worden wij netjes gebeld om te weer een afspraak in te plannen. Goede service van dit bedrijf .

De Bruin

Vakkundig en vriendelijk

Rated 5 out of 5
03/09/2021

Al zes jaar op rij zeer vakkundig, goed en vriendelijk geholpen. Altijd op tijd en volgens afspraak wordt de schoorsteen geveegd.

Zeer positieve ervaring, Maurice👍

Ger vd Berg

Top

Rated 5 out of 5
25/03/2021

Fantastische service door Sietze!

Serieuze humorvolle vakman.

Tot volgend jaar

Johan Knopper

Zeer netjes

Rated 5 out of 5
06/10/2020

Vandaag de schoorsteen in Driebergen voor het eerst laten vegen door Betuws Schoorsteenveegbedrijf na eerder matige ervaring met een ander bedrijf. De wijze waarop gewerkt wordt is zorgvuldig, netjes en boven verwachting. Kortom professioneel. Ondanks een lastige en weinig bekende haard toch alles keurig gedaan. Onze complimenten. Wij blijven bij dit bedrijf.

Marcel

Geen titel

Rated 5 out of 5
01/10/2020

Wij zijn zeer in onze nopjes met de schoorsteenveger die heden morgen bij ons zijn werk heeft gedaan! Zeer zorgvuldig en accuraat,paste ook zeer goed op de afstand die volgens de coronaregels gehouden moeten worden.ook is er bijzonderder GOED schoongemaakt en keurig OPGERUIMD ! Heel hartelijk dank voor deze behandeling. Afz. hr en mevr. Winkelmeijer uit Culemborg Visstraat 6

Anoniem

Zeer betrouwbaar en netjes

Rated 5 out of 5
05/02/2020

Gisteren voor de tweede keer onze schoorsteen geveegd door Betuws schoorsteenveegbedrijf en wederom zeer tevreden. Keurig op de afgesproken tijd, en wat een zorgvuldige manier van werken, complimenten aan schoorsteenveger Peter. Wij zijn weer zeer tevreden.

Lilian Kraaij

Fantastische schoorsteenveger

Rated 5 out of 5
11/09/2019

De schoorsteenveger heeft niet alleen onze schoorsteen netjes en schoon geveegd, maar ook nog even de kachel gerepareerd. Geweldige mensen!!!!

Pam

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
29/03/2019

De schoorsteenveger was netjes tussen het twee uur tijdbestek gearriveerd. Heeft netjes alles afgeplakt en secuur gewerkt. Ik kan weer een jaar lang veilig stoken!

D. de Bruin