Over Betuws Schoorsteenveegbedrijf

Wij zijn..

Betuws Schoorsteenveegbedrijf

Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, doelgericht advies en vertrouwen. We kijken naar wat u als klant wilt en stappen ook met gemak in de adviesrol van deskundige schoorsteenvegers. Uw veiligheid en die van uw woning staan bij ons altijd voorop. Wij hebben de brandende ambitie om een glimlach van oor tot oor op de gezichten van onze klanten te toveren. We zijn thuis in alle soorten rookkanalen en schoorstenen. Niks is ons te gek. Voor ons is het dak dus niet snel te hoog.

Waarom kiest u Betuws Schoorsteenveegbedrijf?

U kiest voor Betuws Schoorsteenveegbedrijf als u prijs stelt op kwaliteit. Deze waarborgen wij altijd. En we zijn gewoon erg vriendelijk. Omdat onze mensen het allemaal naar hun zin hebben. Kwaliteit en vriendelijkheid: die twee-eenheid gaat gepaard met klanttevredenheid. Ons personeel neemt de verantwoordelijkheid voor de oplossingen die ze voor u aandragen. Bovendien zal iedereen van het Betuws Schoorsteenveegbedrijf u een eerlijk verhaal vertellen en dito advies geven. Want eerlijk duurt nog altijd het langst.

Ervaring

In 1998 is het Betuws Schoorsteenveegbedrijf begonnen als eenmanszaak. Wegens de enorme toename van klanten hebben we Betuws Schoorsteenveegbedrijf langzaam aan met meerdere schoorsteenvegers uitgebreid. Ook op kantoor zijn er medewerksters bijgekomen om alle klanten goed te bedienen en alle werkzaamheden in goede banen te leiden. Inmiddels er een team met ervaring ontstaan dat goed op elkaar ingespeeld is. Daar zijn we bijzonder trots op en we zijn ervan overtuigd dat dit u als klant een grote meerwaarde biedt.

Roetschades

Het Betuws Schoorsteenbedrijf neemt geen verantwoordelijkheid voor roetschades als gevolg van ondeugdelijke montage van schoorsteenmaterialen, onvolledig geplaatste voeringen in de schoorsteen, voeringen die dermate oud zijn dat ze in een slechte staat van onderhoud verkeren waardoor gaten in het materiaal vallen, foutieve aansluitingen, een slechte staat van onderhoud van voeg- en metselwerk, verborgen overige bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud aan het rookkanaal in de breedste zin des woords.

Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Referenties

Onze referenties zijn de beste reclame voor ons.

Ons Team

Maak kennis met ons team.

Midden in het prachtige Rivierengebied is het Betuws Schoorsteenveegbedrijf gevestigd. Sinds de start in 1998 hebben we flink uitgebreid in personeel en onze activiteiten uitgerold naar meerdere regio’s. Inmiddels is het Betuws Schoorsteenveegbedrijf uitgegroeid tot het grootste en meest professionele schoorsteenveegbedrijf in Midden-Nederland.

Kwaliteit en vakkundigheid

Al onze schoorsteenvegers hebben de benodigde opleidingen gehad en zijn gecertificeerd. Een aantal jaren geleden heeft Betuws Schoorsteenveegbedrijf het kwaliteitskeurmerk Meester Schoorsteenveger ontvangen. Dit staat voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en de betrouwbaarheid van onze mensen.

Klantvriendelijkheid en service

Klantvriendelijkheid is wat ons kenmerkt. We zijn goed bereikbaar en verlenen u een uitstekende service. Wij bieden u de handige belservice om jaarlijks contact met u op te nemen voor het onderhoud aan uw schoorsteen. Zo hoeft u er zelf niet aan te denken. Dat is wel zo makkelijk. We staan onze klanten vriendelijk te woord gestaan en we helpen u zo snel mogelijk. Verder werken we professioneel, schoon en netjes. Daar heeft iedere klant recht op. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor u.

Werkgebied

Op de kaart ziet u ons werkgebied. Woont u net buiten dit visueel weergegeven rayon? Belt u ons dan even voor overleg. Dat kan op 0345-745476. Een e-mail sturen naar info@veiligstoken.nl kan ook. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ASPB

Betuws Schoorsteenveegbedrijf is aangesloten bij de bond van schoorsteenveegbedrijven, de ASPB. Bovendien dragen wij het predicaat ‘Meester Schoorsteenveger’. De ASPB bestaat al sinds 1945 en waarborgt en bevordert het vakmanschap en de kwaliteit van de diensten van de aangesloten leden. Bedrijven die niet aan de norm voldoen, worden uitgesloten door de bond.

Betuws Haardenhuis

Sinds 1998 zijn wij actief in de branche schoorsteenveegtechniek onder de naam Betuws Schoorsteenveegbedrijf. Wij dragen met gepaste trots het predicaat ‘Meester Schoorsteenveger’ en wij zijn lid van de schoorsteenvegersbond ASPB. Vanuit het Betuws Schoorsteenveegbedrijf kwamen er steeds meer vragen van klanten voor het plaatsen van kachels en rookkanalen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn wij zo’n tien jaar geleden gestart met het plaatsen van kachels en rookkanalen onder de naam Betuws Haardenhuis. Na jarenlange ervaring en kwalificering mogen we ons een specialist in dit vakgebied noemen. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Haarden en Kachelbranche en we hebben een DE certificering, voor meer uitleg zie NHK.

Vacatures

Nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Klik dan op de link hieronder.

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!