Over Betuws Schoorsteenveegbedrijf

Wij zijn..

Betuws Schoorsteenveegbedrijf

In 1998 is het Betuws Schoorsteenbedrijf  begonnen als eenmanszaak. Wegens de enorme toename van klanten heeft het Betuws Schoorsteenveegbedrijf zijn bedrijf langzaam aan met meerdere schoorsteenvegers uitgebreid. Ook op kantoor zijn er medewerksters bijgekomen om alle klanten en werkzaamheden goed te kunnen beheren. Inmiddels er een team met ervaring ontstaan dat goed op elkaar ingespeeld is.

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws.

Referenties

Onze referenties zijn onze beste reclame!

Ons Team

Maak kennis met ons team.

Midden in het prachtige rivierenlandschap is het Betuws Schoorsteenveegbedrijf gevestigd. Sinds de start in 1998 is er flink uitgebreid in personeel en meerdere regio’s. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste en meest professionele schoorsteenveegbedrijf in Midden Nederland.

Kwaliteit en vakkundigheid

Al onze schoorsteenvegers hebben de benodigde opleidingen gehad en zijn gecertificeerd. Een aantal jaren geleden heeft Betuws Schoorsteenveegbedrijf het kwaliteitskeurmerk Meester Schoorsteenveger gekregen.

Klantvriendelijkheid en service

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. We zijn goed bereikbaar en verlenen goede service. Wij bieden de service om u na een jaar weer te bellen voor het onderhoud aan uw schoorsteen. Zo hoeft u er zelf niet aan te denken. Dat is wel zo makkelijk! Klanten worden vriendelijk te woord gestaan en zo snel mogelijk geholpen. Verder werken we professioneel en schoon en netjes. Daar heeft toch iedere klant recht op!

Werkgebied

Op de kaart ziet u onze werkgebied. Mocht u net buiten ons visuele werkgebied wonen, belt u ons dan even voor overleg.

ASPB

Betuws Schoorsteenveegbedrijf is aangesloten bij de bond van schoorsteenveegbedrijven, de ASPB. Bovendien dragen wij het predicaat ‘Meester Schoorsteenveger’. De ASPB bestaat al sinds 1945 en waarborgt en bevordert vakmanschap en kwaliteit. Bedrijven die niet aan de norm voldoen, worden uitgesloten door de bond.

Betuws Haardenhuis

Sinds 1998 zijn wij actief in de schoorsteenveegtechniek onder de naam Betuws Schoorsteenveegbedrijf. Wij dragen het predicaat Meester Schoorsteenveger en wij zijn lid van de schoorsteenvegersbond ASPB. Vanuit het Betuws Schoorsteenveegbedrijf kwamen er steeds meer klantvragen voor het plaatsen van kachels en rookkanalen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn wij zo’n 10 jaar geleden gestart met het plaatsen van kachels en rookkanalen onder de naam Betuws Haardenhuis. Na jarenlange ervaring en kwalificering mogen we ons een specialist in dit vakgebied noemen. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Haarden en Kachelbranche en we hebben een DE certificering, voor meer uitleg zie NHK.

Vacatures

Nieuwsgierig naar al onze openstaande vacatures?
Druk op onderstaande link.

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!